“Благодарности…”

Искам да благодаря на всичките си познати, които през цялото време не спират да ми показват, колко съм загубен, как не съм признавал чуждо мнение, как съм бил със самочувствие без покритие. Също така какъв инат съм, колко съм бил сдухан, как съм се бил мислил за голям боклук и т.н. Какво щях да правя без вас мили мои?
Как една добра дума не чух от вас, как една изречение от рода на: “Абе ти си такъв и такъв, но пък имаш сърце, не си безразличен добър си…”. Ама моля ви се – как ще чуя нещо такова, за вас е важно само да изтъквате негативизми и критики. Я да видим – ами смята, че аз се познавам най-добре от колкото вие ме познавате мен. Знам си недостатъците много добре, но това не Ви причи мили мои да виждате само тях и във всеки един момент да ми ги натяквате.
Как ли бих живял без да ви слушам през цялото време и да търся начин да се променя защото на вас драги мои не ви харесва моето мнение.
И за да не останете обидени, ще кажа, че говоря за всички моменти в които получавам вашата критика без да съм ви питал, без да съм задал въпроса: “Абе това правилно ли е?” или “Искам да попитам защо…?”.
Винаги, ще се намери човек, който да ми каже КООООЛКООООО много не съм прав и КООООЛКОООО много съм заблуден, но няма да се намери някой от вас който да ме попита “Как съм?” или да ти каже: “Честит празник Стеф!”. Ама това сигурно е естествено, боклука се сеща да поздравява, но да поздравяват боклука – не.
И не си мислете, че не ви обичам за това, че получавам всичкия този наплив от критики, от мненията ви уповаващите се на моето поведение, разсъждения и начина ми на общуване с вас. Обичам ви за това, че във всеки един момент мога да ви кажа:…

Advertisements

6 Comments

 1. crio said,

  Хм… това от скоро ли е тука… 🙂 Тъй като не съм ти нито познат, още по-малко приятел, да те питам: Как си, Стеф? 🙂

  • Steff said,

   В момента (2011-03-15) объркан…

 2. crio said,

  Е, пожелавам ти един по-малко объркан, усмихнат и слънчев ден! Живота е хубаво нещо…

  • Steff said,

   Сърдечно ти благодаря :).

 3. Meg said,

  Ехооо Стеф, как си? Радвам се, че още пишеш тук. Винаги съм си мислила колко интересно успяваш да изкажеш мислите и убежденията си тук. Някак си ми се струва познато усещането да искаш да узнаеш целта на всичко, но някак си да ти пука само за онова, което мислиш, че е ценно само през призмата на твоя поглед. Да знаеш, че често си мисля за теб и то само хубави неща…. 🙂

  П.с. Ааа исках да коментирам един твой пост във файсбук, относно слабото място на зодията ти, под слабо имам предвид ерогенна зона. Та не знаех, че това място е под колената, винаги сум си мислила, че е малко… Малко… По- нагоре…. Хихихи 🙂 дано си се усмихнал, защото това беше целта на коментара ми… Целувки и умната…

  Мег

  • Steff said,

   Благодаря за коментара Меги :). Наистина се усмихнах :). Иначе от доста време не съм писал тук, и все се каня да го направя, но не ми остава време. Доста неща има за които да пиша и които се случиха около мен през последните 6 месеца. И аз много често си мисля за теб :P…. А за ерогенната зона, мисля, че си познала 🙂 🙂 :).
   Целувки! :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s