Честита Баба Марта

March 1, 2012 at 22:35 (DayTime, разни)

Честита Баба Марта на всички. Решавам да Ви честитя тука, защото нито ми се пишеше днеска във фейса, нито по скайпа, нито никъде. Който чете да се чувства поздравен.
Иначе като цяло доста динамичен ден, а и утрешния се очертава такъв. В офиса се счупи компютъра на една от счетоводителките – утре как ще се оправям с целия счетоводен софтуер, който трябва да подкарам, че на всичкото отгоре трябва да връща и най-различни бази…
Днеска съм доволен (до някъде) от себе си. Оправих компютъра на едно момиче, който не познавам. Тя горкичката търгна да ми дава пари, ама аз не ги взех. И то как да ги взема като и моята работа не беше свършена професионално. Как да й взема пари за това че съм сложил на нетбука й Windows 7 + Office 2010 на процесор Intel Atom 1.6 Ghz + 0.99 GB рам? То момичето може след една седмица да дойде и да ме линчува (въпреки, че не показа такъв вид, когато й връщих нетбука).
И въпреки цялата тази омазана работа се чувствам доволен, защото явно съм станал професионалист в инсталирането на Windows. За Linux няма да коментирам (май само едно NetBSD ми се оправя един път, но за сметка на това тръгна от втория път 😉 ). Та като говорех за Windows, мисля, че до сега единственото, което не съм правил е да сложа Windows 95/98 на netbook. Ама мисля да пробвам, следващия път, когато някакво такова устройство ми попадне в ръцете.

Advertisements

2 Comments

  1. Albizia said,

    Честита Баба Марта и на теб 🙂 .

  2. InTel said,

    Пробвай с Wincows CE, така прецаках един gps – то си е native ама разбазикаш ли го, после е играчка.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s