2012-02-23

February 24, 2012 at 00:05 (разни)

Оказва се, че SEO оптимизацията на wordpress е доста добра. Откакто пиша заглавия на постовете като дати в формат date(‘Y-m-d’); никой не ми намира блога по тъпи search request strings in google.

Гледам, че напоследък съм се засили да пиша в блога. Предполагам, че скоро ще отегча “публика” с прости постове :D.
Днеска какъв късмет извадих само. Снощо се разбрах с една приятелка да ходим на кафе, и тя трябваше да ми се обади на обяд. Стана обяд и почнах да се чудя как да я отрежа, понеже не ми беше много до кафета с нея. Звъни тя и ми вика: Аре да го отложим, че имам работа. WoW, явно и на нея не й беше много до моята компания – та се получи доста добре. И двамата доволни, и двамата си гледахме работата следобяда (или поне аз гледах моята). Сега остава да пусна и тото и да спечеля от него :D.

Днеска ми се наложи да проверявам как стои въпроса с покупките от amazon.com. Оказа се, че нищо не може да си купиш, поне не и от сайта, който се намира в Щатите. Опаа излъгах, можеш да си купиш доста неща, но ти излизат златни. Но има и много стоки, който не предлагат доставка до Europe Zone 3 – или трета глуха, където се намира и България. За английския сайт нещата стоят по различен начин. От там може да си вземеш почти всички като доставката ти е около 9 паунда и нещата ти пристигат от 4 до 6 работни дни. Което си е доста добре. За ebay нещата май стоят по същия начин. Поръчките от Англия са по-вървежни, ако се намираш в страна от третия свят като нашата.
Пред мен на масата стоят два банана – дали Ивайло ще се разсърди ако ги изям и двата. Знам, че съм нахален, но какво да направя – ядът ми се банани :D.

Advertisements

1 Comment

 1. GattaNegra said,

  Нещата в Ибей от английско или по принцип?
  Щото по принцип пристигат до седмица-две-три… зависи от де пътуват.
  Амазон, противно на твоите очаквания не е пълен шит, просто продавачите си преценяват сами къде ще изпращат и къде-не.
  Да знаеш, че от щатите каквото и да си поръчаш е мнооого трудно. И не само, защото е извън ЕС, а и защото тези идиоти по принцип някак живеят с мисълта, че щом е извън техния континент значи е девета глуха…абе.. не щат да пращат и това е.
  Колежките тук имат една приказка “щом не е на море , значи е провинция”..
  Такива ми ти.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s