2012-02-19

February 20, 2012 at 00:44 (Политика, простотии)

Днеска е 19 февруару (или по-точно беше 19 февруари). Казват, че Васил Левски бил обесен на тази дата. Та по този повод се сетих за една глупост. Като бях малък (може би 3-4 клас), ни водиха по стъпките му, в една местност до Троян, и тогава чух че на 19-ти се празнувало обесването на Васил Левски. То какво има да му се празнува на обесване. Всъщност сигурен съм, че ако Васил Левски можеше сега да стане от гроба със сигурност щеше да празнува, че са го обесили. Неговата кауза сега се намира в калта. Ама той не е виновен. Все пак не е знаел, че Бойко ще дойде на власт с великите си четници: Цецко и оня финансовия – Дянков. Всъщност чух слух, че банкера от онова предаване по Нова дето отварят кутии бил точно Дянков. Ама колко е вярно това не се знае. Но аз съм склонен на вярвам на този слух.

Чета из блоговете на хората, че си били затрили twitter акаунтите. Пък аз в моя не съм влизал от половин година вече. Чета още и че същите хора ходили на ИББ ама бе се били алкохолизирали (ако правилно съм разбрал поста, за което имам леки съмнения). А аз за един месец назад, само 2 пъти съм ходил на караоке и общото количество алкохол за тези два пъти е 400 мл. StatusNet – wtf??? Не ми трябва поредната глупост. Аз си имам facebook. Също така си имам и телефон от който мога да си update-вам статуса. То к’во ли има да му update-вам де. От кухнята в леглото, от леглото в офиса, от офиса в кухнята.

Преди един час… – може и два да са били, ме поканиха за кум. Само, че как ще стане този номер не знам. Нито хоро знам, нито ръченица (сигурно и това е хоро, но в момента ме мързи да проверявам), реч се изнасяло. Хубавото е че този моя приятел, който ме покани ме вика за да откраднем булката :D. Че покрай нея и кумицата сме щели да крадем 😀 😀 😀 – много зарадва като ми го каза това.

Тази песничка много ми харесва: Madness caught another victim by Evergrey. Стига и да не беше толкова кофти за свирене.

О-о-о-о да не забравя да се похваля. Приключих със зъболекаря (поне до Май месец). Вече си имам коронка на 6-ти зъб. В петък ми я сложиха и то така ми я сложиха, че като я постави да я мери и после не можа да я махме за да й сложи цимен. Наложи се да ми бъркат в устата с някаква шпатула, след като с ония тадни пинсети не успя да я махме. А също така и две парчета струно се скъсаха без да успее да махне коронката. Дъвках силикон, но и с него не се получи. Та накрая с тази шпатула. Да не казвам, че за малко да я глътна тази коронка. Представяте ли си – да глътна коронка за 200 кинта и да остана гладен. Аз й казах на мацката – тя много се смя с мен. Та като прескочим тази част всичко друго е наред. Или почти наред. Трябва да връщам пари на Ивайло. И искам по-скоро да му се издължа, защото момчето иска да си купува лаптоп. Не е няма парите за лаптоп-а, просто искам да спя спокойно.

Нещо ми се доспа, а и гледам, че този пост стана вече от около 560 думи заради което не мисля да го чета и да си поправям грешките.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s