2012-02-18

February 18, 2012 at 15:05 (DayTime, разни)

За едно нещо Васил беше прави и това е че Deathmøle стават за слушане. Много приятна групичка излезе, но също така и много трудно за намиране за download. Въпреки всичко я свалих от някъде (по-точно Ивайло ми я свали от някъде) и сега ги слушам тях.

Преди две седмици се записах за http://sa.ludost.net. Исках да видя какв изадачи ще ни бъдат поставени. Снощи беше теста. Става 19.00 часа, аз не получавам нищо на пощата. Един приятел (http://sethra.info) ми каза че е получил теста. Оказа се че нещо съм си объркал регистрацията и много се ядосах. Излязох защото ми бяха такива плановете и после разбирам, че все пак Васил е дал още 30 мин. за тези с обърканите регистрации.
Добре бе, майка му стара, защо трябваше да го прави с тези мейлинг листи. Знам какво е, чел съм мейлинг листи, но тъпата система ме обърка и сега съответно няма да изкарам не-курса.

Днеска видях въпросите – много лесни, поне за мен. Направих се на интересен и му ги пуснах на Васил по пощата, ама няма да хване ред. Както и да е. И без друго от мен админ не става. За програмист ще видим. Мъчат ме сега с едно php. Цяла седмица си блъскам главата с един рутер на request string-ове. Днеска го завърших и сега чакам оценка. До довечера сигурно ще напиша още един контролер. Трябва да почна част от добрите неща, които ми се получават, да записвам и тук.

Advertisements

2 Comments

  1. Intel said,

    Ако не мейлинг лист, каква ти е идеята (просто любопитствам, защото на мен личноми се вижда добра идея). Иначе, не казвай, че не ставаш за админ – всеки е разсеян на моменти и всеки прави елементарни грешки, никой не знае всичко 🙂

    • Steff said,

      Абе нали знаеш – разсееш се за един момент и после цял живот татко 😀 😀 :D.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s