2012-02-12

February 12, 2012 at 15:52 (Me)

Чух, за себе си, нещо което много не ми хареса, но предполагам че няма друг вариант.Казаха ми, че преди съм бил по-безгрижен, по не съм се замислял какво съм правил. Сега съм бил говорил като възрастен, обвзет от повече неща изискващи отговорност. Дори и факта, че до миналия месец нямаше петък и събота в която да не излизам и да не се забавлявам не променя факта, че съм порастнал. Този факт не ми харесва изобщо. Искам да съм дете, безгрижно дете, което да не вижда сивия цвят на ежедневието (за хората с розовите очила ще кажа, че и техните очила са сиви, но те просто са далтонисти). Последните две вечери водя едни такива разговори, сравняващи мен преди 6 години и сега. Чак не мога да повярвам, че толкова много неща, в мен, са се променили. Толкова неща бях забравил, толкова спомени съм затворил някъде надълбоко в съзнанието си. Някой от тези спомени са хубави, за това благодаря, че ми ги припомниха.

Advertisements

3 Comments

 1. GattaNegra said,

  Преди 6 години и сега? Ами сори, ма ако си същия както преди 6 години трябва да си бавно развиващ се.
  Виж, ако на 28 и 38 си различен – това ще е лошо.
  Има хора, които стават лелички и чичковци от малки, има и такива, които никога не стават лелички и чичковци. Всичко това е до манталитет и начина по който се възприемаш.
  В това да не се напиваш всяка вечер няма нищо лошо. Кисненето по заведения “защото какво друго да правя” е за ученици 13-18 годишни. Понякога продължава малко повече, но в крайна сметка всеки открива, че вкъщи до камината с книга в ръка е по-приятно. Не се притеснявай.

  Стига си зависил от мнението на околните!

  • Steff said,

   Къде пък прочете, че завися от мнението на другите? Т.е. дадох пример с това какъв са ме виждали преди и сега. И че са се променили много неща за да стана това, което съм днес. Хората, които си изказаха мнението споделиха, че има промяна в мен. Аз я оцених тази промяна като минус – въпреки, че е неизбежна.

   • GattaNegra said,

    =^_^= Именно фактът, че оценяваш наблюдаваната от други промяна говори, че мнението на другите има значение за теб.
    Че пишеш цял пост по мое мнение значи, че си бил силно впечатлен. Да порастне човек според мен лично не е минус. Да си порастнал не означава, че си се сбабичосал, а че не си сополиво хлапе до полата на майка си и както имаш право да взимаш решения, така трябва и да им носиш последствията.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s