Дипломни работи

January 28, 2012 at 21:40 (My life, разни)

Най-накрая и аз да се дипломирам. Разбира се дипломата ще я чакаме някъде лятото или направо на есен, защото в България нещата стават бавно, но както и да е – бели кахъри.
Темата по която писах този път се отнасяше за VoIP между първи корпус на ВИНС-а и втори корпус. Темата се оказа доста интересна. Научих много неща. Паралелно с писането на дипломната трябваше да прекарвам нови телефонни постове във фирмата в която работя. И там отделно научих много неща за телефонията като цяло. Доволен съм!
Ще кача дипломата тук, за да може ако някой иска да я прочете. Предварително се извинявам за граматическите грешки в нея – колкото намерих ги оправих, но има и още.

Тема: Изграждане на телефонна свързаност прилагайки VoIP технологията между основната сграда на Икономически Университет – Варна и Втори корпус при същия университет

Презентация!

Advertisements

2 Comments

 1. zelenkroki said,

  Поздравления, Стеф!
  Добре, че ми беше достатъчно омагьосано, та не се засилих да бързам да те разпитвам. 🙂
  Предоставените файлове вече имат един читател, не заради нужда да изплагиатства подобна разработка, а за да се запознае с работата ти.
  Благодарности!

  • Steff said,

   Нещата описани в дипломната работа са един добре прекрит фарс. Не я ползвай като manual защото до никъде няма да стигнеш.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s