Последен ден за 2011г.

December 31, 2011 at 12:25 (DayTime)

“Алкохолиада” – така мога да нареча последната седмица преди изпращането на 2011г. Каква ти седмица, даже целия месец ми е такъв. Усещам, че не мога да повече така и все пак довечера е Нова година – което означава още алкохол.

Опитвам се да мисля през тези последни няколко часа, да не мисля за това какво свърших през тази година, какво остана за следващата и т.н. Уж всяка година си правя списъци, какво трябва да свърша, какво трябва да направя и за ‘ко – за да дойде днешният ден и листа да е пълен :D.

След като изтрих три изречения вече, който не трябва да се четат тука, усещам, че Delerium наистина имат хубави песнички. Едни такива успокояващи, неангажиращи, просто за слушане…

Като се върна назад тази година виждам, че все пак доста неща ми се случиха:
– прекарах едно наистина много хубаво лято – всяка седмица на Златни е Евърчето.
– а преди това бях абсулвент – то това май е нищо особено, ама да го приемем за важно събитие от моя студентски живот.
– а между двете горни събития изпаднах в истинска депресия. Е това вече си беше “яко” – яко, защото вече ще знам до къде да не стигам. Така не ме беше тресяло никога – 10-12 дена не мога да се оправя. Сега като се сетя се усмихвам 🙂 и се моля повече да не ми се случва. В сравнени с преди, когато се оплаквах като малко дете когато не мога да получа нещо, разбивам, че тогава съм бил доста глупав. И в момента не ми е много розово, но знам, че ще се справя и че ще мине.

Изписах един куп глупости като за край на годината. Но все пак нали трябва всичко лошо да оставим зад гърба си и да гледаме на новата година с надежда. Надежда, че всичко ще бъде наред, и че новата година ще е по-добра от старата :).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s