За една колежка!

July 17, 2011 at 08:38 (Home)

Само няколко неща искам да ти кажа, но ще ги направя тук защото иначе мога да предизвикам нежелани емоции на работното ни място.
НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА СИ МИСЛИШ, ЧЕ СИ НАРЕДИЛА ПЪЗЕЛА, А В СЪЩНОСТ ДА РАЗПОЛАГАШ САМО С ЕДНО ПАРЧЕ ОТ НЕГО? Какво стана преди два месеца? – искаш ли да разбереш… Помисли си че имаме “другарска среща” както ти се изрази. Ами моето момиче мога да ти кажа, че си мнооооого, ама наистина мнооооого в грешка. После пишеш писмо в което обясняваш врели-не-кипели за това как си си била мислила, че може да е нещо повече от колеги. Минава месец и решаваш да почнеш да занимаваш хората с проблемите си, като през това време се държеше супер дръпнато, без да обясниш какво ти има, кой/какво те е обидил/о. Изтриваш хората от скайп и фейсбук. Преди една седмица пък ми пращаш покана във фейса, и след един час махна покана… Какво си помисли, че няма да разбера ли? За тъп ли ме смяташ – та аз живея в интернет. Още тогава мислех да ти вдигна телефона и да ти кажа пет приказки!
Вземи се изясни със себе си и престани да се държиш като дете. Не ти прилича на годините просто…

Advertisements

1 Comment

  1. Коментарчо said,

    Добро попадение, аз самия известно време доста активно съм се интересувал от подобни иустории достойни за романтичен роман. Сега не остава много време, но пък за сметка на това чета по блогове и т.н. Весели дни от мен 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s