2011-04-19

April 19, 2011 at 12:30 (Home)

Прибрах се за няколко дена в къщи. Целта – почивка. Реалиазация – NULL. Хванаха ме тука да преинсталирам 100 компютъра. Абе хора, не съм на работа! Нищо, ще го свърша това, какво да направя.
Все още не съм се видял с никого. Надявам се да видя една приятелка, която много си я обичам. Останалите не са ми толкова важни. То даже мисля, че още никой не се е прибрал за празниците (ако изобщо се прибират).
От вчера се замислям по един въпрос – възможно ли е да ти се скъсат нервите и повече да не се ядосваш? Ако това е възможно ще бъда много щастлив, ама май няма как да се получи.
Получих странно обаждане миналия ден. Гледам звъни ми бившата приятелка, вдигам аз – то нейното гадже. Иска да сме говорили за парите който ми дължи. E – или имаш парите и ми ги даваш, или ми казваш до кога ще ги имаш! К’во толкова има да говорим. Усещам, че другата седмица като се видя с него/нея пак ще се ядосвам. Дано само не ме ядосат много, защото в момента колкото ми е напрегнато и нервите ми се опънати до край, не знам пред кого и кога ще избухна и ще си излея всичко…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s