2011-03-24

March 24, 2011 at 12:14 (Караоке, Happy, съдба)

Покрай всичките глупости, които се случват около мен забравих да се радвам на хубавите неща, които ми се случват. Едно от тях е че моята приятелка Лила, на 09.03.2011г., роди момченце Иван. Да са живи и здрави.
Още същия ден ходихме до болницата с един голям букет цветя, да я поздравим нея и таткото :). След 3 дни отново отидохме и тогава го видяхме малкия бебок. Много хубаво бебе. Вече започвам да вярвам, че това да ти се роди детенце е най-хубавото нещо в живота. Много се радвам и за тримата :).

Другата изненада, която получих беше на 11 този месец. Отивам си аз в Лъвъ (ако съм писал за нея се извинявам много – на последък съм доста разсеян) сядам на бара и получавам смс – “На караоке, а. Стефчо да знаеш че имам агенти на всякъде :).” – от Мима. Брех викам си аз, то не е трудно човек да се сети къде запивам всеки петък, ама чак така ли…
Ставам аз да пея, свършва песента и то една маса се чува: “Стефчо, Стефчо, Стефчо…” – срам, срам… Ивайло ме базика: “Тука вече си звезда, непознати ти знаят името и го скандират.” По едно време някой ми маха от една маса – решавам аз че поне трябва да ида да се запозная с хората, които очевидно вече ме познават. Отивам аз при тях, става една мацка и ми вика: “Здрасти, какво парвиш, не мога да повярвам, че те виждам тука.” WTF??? – коя е тя, що не се сещам, познаваме ли се… Тя ме поглежда, вдига си бретона и ми вика: “Аз съм Златина, от Троян, на Мима и Талка приятелката…” – малеее :X :X :X – аз направо туш. Не можах да я позная… Тя с променена прическа, визия… Ама и аз не съм я виждал нея от 3-4 години сигурно. Заприказвахме се – кой на къде, к’во, що… Тогава вързах за какви агенти ми говореше Мима по-рано в смс-а.
Останах толкова приятно изненадан :).
Същият ден пък Талка имаше рожден ден и ми написал, че съм най-прекрасия човек когото познава. Тези думи така стоплиха душата ми. Сигурно не съм ги чувал с години. Толкова много го обичам това момиче 🙂 🙂 :). И винаги като се прибера в Троян не пропускам да й се обадя и да се видим. Тя, миличката, винаги ме целува и всяка зима имам по една снимка как ме целува по бузата :).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s