2011-03-09

March 9, 2011 at 12:02 (DayTime, разни)

“I remember when all the games began…” малее от кога не съм писал само. Не, че няма какво де. Около мен само интересни неща напоследък…“Remember every little lie and every last goodbye”. Вчерашният ден мина добре – шефът се направи на готЯн и работихме до 15 часа само, а след това имаше почерпка в бара на офиса ни (винце, мезета, шведска маса, etc…) “Promises you broke, words you choked on”. Вечерта с колеги бяхме в едно кафе на по чашка, съвсем културно. Отново много се смяхме с историите на един колега “…and I never walked away,”.
За пореден път се потвърди максимата, че когато не обръщаш внимание на един човек, той започва да придобива интерес към теб. Този факт много ме дразни. Аз например, като човек със супер закостеняло и консервативно мислене, смятам, че такива хора са супер плоскомислещи “…it’s still a mystery to me”. На мен като спрат да ми обръщат внимание започвам да се чувствам много зле понеже смятам, че човекът отсреща е загубил интерес. И като се знам аз как губя интерес и по какъв начин може някой да ми го върне…но разбира се не трябва да съдя за другете хора по себе си – а аз именно това правя и не мога да престана “Well I’m so empty”.
Снощи обяснявах на жени, как се свалят жени (тихо малко 😀 😀 😀 :D). Да, да аз обяснявах. Мацките ме слушаха и се оказа, че напълно са съгласни с мен. Което означава, че съм си научил урока много добре. Научил съм го ама само на теория – практиката ми е за двойка (къде ти двойка, даже е за “Лош = 1”).
“I’m better off without you and you’re better off without me…” <- така беше до вчера, докато на някой не му щукна, че трябва да ми пише разни глупави смс-и в 11 и половина посред нощ. Като човек, който винаги е готов да помогне, ако смс-а касаеше някакъв проблем бих обяснил или бих станал и бих си пуснал компютъра за да видя какъв е проблемът “Well you’re so unclean”. Ама да ме занимават с глупости – а не, мерси! Най-интересното е че аз патката се връзвам :D. Обвиниха ме, че съм имал “избирателно поведение” – извинете…“I’m better off without you and you’re better off without me”. Ми да, животът не е ли един избор? Искам да кажа поредица от избори, които трябва да правим. Избирам си с кого и кога да общувам, избирам каква музка да слушам, избирам какво да ям и да пия, избирам…, избирам…, избирам…
“The lying, the bleeding, the screaming” Друг е въпросът, че откакто се възприемам за самоосъзнало се същество имам чувството, че всеки избор, който правя е грешен. Знам, знам, знам, че е по-добре да имаш право на избор, от колкото да нямаш такъв. И все пак дори и нещата, които са се получавали в началото ми са се стрували, че не са правилни, че не трябва да постъпвам така “Was tearing me apart”. Това първоначално чувство на вина дали някой го е усетил? – Едва ли… “The hatred, deceiving, the beatings; it’s over”. Само аз си знам какво става в стомаха ми при всеки избор, който трябва да направя. Колкото и да ми говорят: “Не мисли, ми действай!”, аз толкова повече започвам да преценявам какво ще стане при различните реакции. “Paint the mirrors black to forget you…” и винаги, ама абсолютно винаги съм в грешка – аз си мисля едно, истината съвсем друга. След това отнасям един куп критики, един куп нареждания.
В момента се оптивам да започна да общувам без да задавам въпроси – еми братче няма как да стане това. А пък когато питаш не ти отговарят. Миналата седмица почувствах липсата на един човек и реших да видя какво става с него. Еми след като не ми вдигна реших да питам трети човек за него “I still picture your face and the way you used to taste”. Еми няма такова нареждане. Защо съм питал, к’во ме било интересувало, било лична информация, нямал съм право да питам – чакайте малко бе хора, аз питам за добро – няма да ида и да й тегля ножа, баси…“Roses in a glass, dead and wilted”. Ама това беше за последно. Винаги съм смятал, че е хубаво когато някой се интересува от това как си, какво правиш, защо си изчезнал (на пример), но явно не е така. Хората не желаят да се интересуват за тях, не желаят и да споделят информация “To you this all was nothing”. И един ден просто ти изтърсват: “Едно как си не съм чул да ме питаш!” – еми как да стане, като си все крив. Питаш, не питаш – крив си и това е! “Everything to you is nothing”
Ивчо е добре – много му се радвам. Обичат се с мацката му – то в началото винаги се обичат, дано да е така и за напред. Иначе момичето е много готино, ама като не ме познава и се притеснява. Е, предполагам, че ще ми свикне на глупостите “Well you’re so filthy”.
Няма да крия, че тези дни се чувствам не на себе си, направо не съм аз. Гледам адски много филми, опитвам се да се разсея с всякакви неща, правя всичко друго, но не и това което ми е като задължение “I’m better off without you and you’re better off without me”… В събота през нощта сънувах, че говоря с шефа по телефона. На другия ден той ми звънял, аз не съм си чул телефона, и естествено по закона на Мърфи видях, че ме е търсил в 21:10. Обадих му се, малко ми мрънка за това, че не съм си чул телефона навреме, след това едни разговори за работата и това всичко в неделя вечерта.
“Well I’m so ugly” отново почнах да мрънкам в блога, а изрично ми казаха да не го правя. Добре ще спирам за днес.
“You’re better off without me and I’m better off alone”

Advertisements

1 Comment

  1. InTel said,

    Оплаквай се, не ги слушай 🙂 Много ми харесва гледната ти точка и изобщо стила на писане, сигурно защото е сходна до моята ;] И аз в момента си задавам същите въпроси. Уж прекратяваме интимните отношения etc, търси ме за глупости, но не ме пита как съм, що съм..и аз не питам..чудя се дали не е, защото си мисли “че се опитвам да я забравя”, а на мен толкова и ми пука вече…сам каза за забравянето 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s