2011-01-19

January 19, 2011 at 12:33 (DayTime, разни)

На работа си пуснах един SVN. То добре, че беше Ивайло, че докато го разбера това как работи, а и сто пъти съм си повтарял да не тествам с реални документи, а с тестови такива. Както и да е, всичко е наред и работи. В петък или събота ме очаква извънредна работа, че ще трябва да се качват около 50GB файлове на SVN server-а.

В къщи пуснах и mapnik-а, заедно с mod_tile-а. Няма да описвам как защото явно ще продавам документацията :D. Но по сървъра като цяло имам доста работа. Оптимизация на apacha-а, на postgres-а, като цяло оптимизация на рендирането на картинките и т.н.

За сега домакините водят с 2:1. Точно така, имам две двойки и ми остават още два изпита, единият от които е утре, а другия във вторник.

Довечера ще ходя на салса парти в караокето. Не знам утре кой ще става за изпит (няма да съм аз 😀 😀 :D). Спокойно, не съм се отпуснал толкова много.

В момента се чуствам много добре. Депресантските дни отминаха. Мисля, че имах нужда точно от нещо подобно. Да се усетя и аз жив бе 😀 😀 :D. Все още не съм си намерил хоби. Набелязал съм няколко неща, но ще видим дали ще се получат.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s