Последният 8-ми Декември

December 9, 2010 at 09:56 (Angry, Вдъхновението, Караоке, Кучки)

И този ден дойде и си замина. Отпразнувах го доста добре.
Вечерта започна отивайки в Лъвъ и чакайки да пристигне Тя. Тя дойде и беше толкова хубава, ако можеше само да се погледне през моите очи. Като я видях за момент си спомних как за една година назад се постарах да проваля много неща между нас. Просто имам още един пример, който да ми стои като обица на ухото, за това – как трябва и как не трябва да се държа пред хора с който се запознавам, защото не се знае съдбата как ще извърти нещата и после може да съжалявам, както сега. Все пак бързо се постарах да разкарам тези мисли от главата и да започна да се забавлявам. Отново имаше песни, танци, алкохол.
За първи път (мисля) ми се случва да излзиам през 20 минути да говоря по телефона. С изключение на разговорите ми с Ивайло (който бяха 2 за цялата вечер) за другите изобщо нямаше смисъл да си правя труда да стоя на студа и да ми се лигават по телефона.
За какво говоря ли, ми ето за какво: отскоро в моя живот има една мацка, с която реших да си помечтая, че може пък да се получи нещо. Е, да ама не. Тя като се напие не знае какво прави. В дискотеката миналия път се държа с мен като с парцал. Аре ще я оправдая, че тогава и двамата не се познавахме толкова добре (не че сега се познаваме, но след две мои емоционални кризи (така да го нарека) реших да й кажа някой неща за да спре да ме мисли за боклук, женкар, бройкаджия и т.н. а аз доколкото я познавам сега – ами до там, да знам, че като се напие не знае какво прави, какво говори и т.н.) но снощи вече ми стана ясно. Да ми говори пълните глупости, да ме нарежда, да ми сипва и то защо – ами защото явно има кой да я слуша (аз). Бахти, не харесвам такива жени, не харесвам поведението им, не харесвам начина им на държание спрямо мен. Баси с какво съм го заслужил? После Ивайло да ми вика, че съм се държал гадно с жените – ми каквото повикало такова се обадило. И сега когато написах това се сещам, че снощи казах и направих две неща, за който съжалявам.
Е-е-е няма да седна да се вайкам и да се оплаквам сам себе си – всеки прави грешки. Обещавам, че ще се извиня!

Благодаря за хубавата песничка :).

Advertisements

2 Comments

  1. QNa said,

    🙂 песничката е добра :))..

    • Steff said,

      Радвам се, че ти харесва :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s