Лежа и си мисля, как си лежа и си мисля, как си лежа и си мисля…

November 22, 2010 at 22:03 (bedtime, DayTime, Вдъхновението, разни)

И аз като crio изобщо не съм си обръщал внимание на блог-а. С тази разлика, че той постна един супер дълъг пост, който го прочетох много трудно на няколко бири и джина. Сега Катина пак ще ме среже, че не става само с кръчми – еми к’во да се направи, сега ми се ходи – и ще ходя. Днеска като, че ли леко започнах да осъзнавам, че в момента изкарвам пари за да ги давам да ходя там, където се чуствам щастлив, с хората които са ми забавни – на място, където се усмихвам (въпреки, че на Дарето може да й се стори, че тази моя усмивка е леко fake).
Всъщност сега като се замисля, защо да не си поговоря с блог-чето за нея. И по-точно да се опитам да помисля как да й докажа, че като казвам: “Много съм доволен от…” еди-си-какво, това наистина означава: “Много съм доволен от…” еди-си-какво. Абе най-добре нищо да не й доказвам… тя си знае най-добрe ;).
Да бе-е-е колкото и да ви се струва странно, и аз мога да се радвам – дори усещам как одъртявам, понеже преди критериите ми бяха доста по-високи, докато в момента имам чуството, че изобщо липсват 😀 😀 :D. Еми така де, излизам, забавлявам се, смея се, по-малко се ядосвам (тука изключвам проблемите от работата – но да не забравяме, че работата е от 9 до 18, след 18 проблемите си остават в офиса), денем чета вицова като няма какво да правя или гледам разни смешни клипчета :).
От какво имам нужда в момента ли? – ами единственото, което искам е да видя семейството си, понеже не съм се прибирал от февруари месец. Майка ми беше на гости за една седмица през месец Май, а сега от един месец и сестра ми се прибра в къщи. Татко не съм го виждал от зимата, баба, леля – също. Искам да си отида за два дена и да си постоя в къщи малко. И за това се надявам за коледните празници да ме пуснат от работа за по-дълго време и да се прибера в къщи. Няма по-хубаво място от 127.0.0.1 🙂 (за тези, които не разбират – google it 😛 ).

Advertisements

2 Comments

 1. GattaNegra said,

  У Гуркоту.
  Не бе, ти пак не си ме разбрал, хаха, аз заради друго те срязах.
  А по-хубаво от при мама -няма. Вземи си отпуск и препускай!
  (Идват празници)

  • Steff said,

   Разбрах аз че засегнах женското в теб и линукското също :). Дам хубаво е при мама и при тати :). За отпуска още не мога да си помисля, но за празниците ще съм си в нас ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s