Гост в собствения си дом…

October 24, 2010 at 13:55 (bedtime, deppresed)

Вече втора нощ не мога да спя. Будя се през 20-30 мин. Все едно спя на чуждо място и ми е неудобно, дори ми е някак терсене. Сутрин, вече към 9.00-9.30h заспивам и естествено звънва телефона. Става се, пие се кафе, пушат се цигари. Вчера цял ден бях супер неадекватен. На обяд към 2 някъде заспах отново. Събудих се към 5 (супер изморен). Вечерта пак бяхме на караоке. Изобщо нямах намерение да пея – та аз едва говорех нормално, без да се дера. DJ-я обаче ми направи знак с който ме попита дали ще изпея една чалга песен, аз поклатих глава в знак на съгласие. Изпях я, но за първи път микрофона адски много ми тежеше. Изобщо не знаех с коя ръка да го държа. Но май след солидното количество алкохол, което пак се изпи (в моя случай не беше много – но достатъчно) поживнах малко. Но май за цяла вечер само една песен си поръчах, всички други бяха ей, така – просто ги знаех, или пък нямаше кой да ги изпее. Последната песен пак беше “Жива рана” – май вече ставаме баланли с нея. За последните 6 пъти в караокето, последната песен е все тази и винаги я пеем аз и Ивайло. И снощи по същият начин – без да я поръчваме пак я изпяхме. Само, че този път бяхме по 2-ма на микрофон и се получи още по-яко.
Мисля да си дам почивка. Да насоча вниманието си в тази посока, в която знам че съм добър или поне че мога да се реализирам. На работа ми казаха, че с такива темпо на живот няма да мога да я карам още много. Вярно, аз съм на 23 – купони, дискотеки, караокета, кръчми и т.н. – колкото искаш пред мен. Но сега трябва да се спра. Дори и от салсата се отказвам, или по-точно ще спра за малко, понеже едвам издържам.
Ще се надявам и този път работата да ме излекува.

 

Advertisements

5 Comments

 1. GattaNegra said,

  Т’ва е от чалгата – пейте метъл и всичко ще е в ред!

  • Steff said,

   Дали? Ми то като има разни рожденни дни (на бабки) или някакви банкети не може да пеем метъл. Така или иначе мисля скоро да не се навъртам в караокето. Ще си търся друго място, или може би е време вече да си погледна малко учението, че съм го зарязал и да не стане фал последната година.

 2. bop_bop_mara said,

  Не се отказвай от салсата, плииизззз (por favor) 😦

  • Steff said,

   Съжалявам, но решението вече е взето.

 3. paper0planes said,

  животът ти изглежда натоварен, но това го прави толкова разностранен и интересен. мисля, че ако имахме избор, всички щяхме да се откажем от работата 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s