Rock the night…

September 4, 2010 at 10:20 (DayTime, Кучки, принципи, пътуване, facebookluk, google, Guess What, music, NightTime, Song)


You know it ain’t easy,
When you don’t know what you want,
What do you want,
Woooaahhh…

You want to,
Rock now, rock the night,
‘Til early in the morning light,
Rock now, rock the night
Ohhhhh Woooaahhh…

Като, че ли така мога да си опиша живота напоследък.
Вчера бях в Бургас (сори Марче, че не ти се обадих) по работа. Имам пропуск за пристанището 😛 :P. То каква работа – точно за5 мин смених едни IP-та, а през останалото време слушах и се правих на заинтересуван. Както и да е, на връщане минахме през село Емона и Иракли и видяхме нос Емине. Дори се спряхме да пием по бира с колегата :D. След това вечерта беше ужасна – тренировките минаха не по плана. Предполагам, че проблема е в мен и по-точно в предишната вечер, но за това след малко
ще пиша. А след тренировката с Ивайло и колегите му на работа бяхме в РОК Клуба. Ух-х-х-х леле. Маса от рокери && програмисти в едно. Баси кефа. Момчетата (и момичето) бяха много готини – пък единия каква Ninja има. После като я запали как ревеше това чудо. А, да – забравих да кажа, че на отиване към клуба се разминах с Дънкан Мак’Лауд – тоя беше уникален: Рокерски ботуши, каубойска шапка, шлифер, бастун – целият в черно. Бази лудия беше :D.
А сега да караме на татък (т.е. назад във времето). Предишната вечер пак двоен рожден ден. Отиваме с Ивайло за 2 часа. Там бяхме към 20:30, той се прибра към 2, а аз към 4 (и сутринта към Бургас – питате ли ме как е :D). Рожденния ден беше супер, алкохол, музика, приятни хора. Ето защо бях толкова завеян на тренировката и нищо не правих като хората. Или, май, едно момиче ми взе акъла на този рожден ден. Абе какво да се лъжем – опознаването на хората понякога е доста приятно и изненадващо. Друг път е разочароващо, но тази мацка не е от тези ;).
(Само да вметна – поста ми е пълен с грешки, но няма да ги поправя, така, че можете да го *****!).
Вече за втори път ми се случва след рожден ден да съм на работа. Баси кофти работата се получава. Едно време от дискотека директно на работа във ВИНС-а, а сега: главата ме боли, нищо не ми се прави, Лила ми звъни и ми вика: “Добро утро!” при което аз отговарям: “Кое му е доброто!”. Абе одъртявам, това е :D.
Сега се сещам нещо – не знам дали Катина си е оправила дисплея на телефона, че искам да й напиша няколко СМС-а, да я подразня, че няма интернет 😀 😀 :D.
Ей вече стана един месец от както нямам Facebook (party) – баси кефа. Само се старая като ми говорят за него да не слушам, както и като ми говорят за още няколко неща. Янка преди седмица се опитваше да ме навие да влеза пак. Дори изтъкна че вече Facebook бил в червен темплейт при което аз й отговорих, че сигурно е в цикъл (facebook – е тя :D) и за това е червен :D.
Леле колко още неща мога да изпиша, то така като гледам от кога не съм сядал за 15-20 мин да драсна нещо. За сега ще гледам да се придържам към пост на седмица, но дали ще стане така не се знае :).

ПС:
Признавам си че някой хора не са добре. Трябваше да пише: “Ще се самоубия защото съм тъп!” – абе аз да съм написал някъде че искам да се самоубивам?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s