Google it – хи-хи

June 27, 2010 at 10:25 (простотии, разни)

Google it – тази фраза е доста често използвана в днешно време. И аз прекарвам доста голяма част от времето си пред търсачката.
Идеята на днешния пост е взаимствана от блог-а на Albizia. Надявам се да няма нищо против :). Ами да започваме. Ще покажа някой от нещата които разни хора търсят в google и после попадат на моя блог (кои знае защо ???).

– баси, верно че напоследък много ме нареждат особено щом става въпрос за моята зодия, ама това си беше много грубо. WTF???

– и аз искам да знам! И по ми е интересно къде съм писал за нимфоманки. Май не се сещам за такова нещо, но ако човека който е питал google за това е момиче може да ми се обади, ще измислим решение – хахахаха.

– какви са тези фрази, че и крилати. Спомени съм писал, стихчета имам цитарани също, но…

– тука вече се оляхте… Вярно, че тия “момченца” там почнаха да ми стават приятелчета (всяка вечер ме питат дали искам компания, и аз всяка вечер тактично им отказвам). Да отговоря на човека който е търсил това – Да има ги по много, че даже някой и посягат без да им даваш :D.

– бах мааму, че аз от къде да знам как се дресира дракон. И моя блог как може да помогне??? Дракони…

– ами не нося дамска чанта – съжалявам. Даже и гейбег нямам. За раница може да поговорим, но за дамска чанта не. Абе има ли изобщо значение зодията с чантата???

– още една простотия. Моята прическа е къса коса (за сега, докато не ми хрумне нещо друго). Но предполагам, че на момичетата козирози рогата им са прекалено дълги и за това им трябва специална прическа…

Защото мога! или С рогата напред…

– какъвто момичета поиска – може да бъде нежен, може и да е груб. Може да гали, може и да хапе. Абе не знам някой да се е оплаквал от козирозите любовници 😀 😀 :D…

– WTF??? Предполагам, че трябва да напиша в google: Винтер и ще попадна на някакъв блог като моя, който няма нищо общо с това…

– да Ви кажа, не съм чул да има. Нито съм писал, че съм срещал вълци, нито че съм ходил на Луната.

– е, това беше, най-голямата глупости. Не ми опетнявайте блог-а с такива IE глупости и то замесени в Ubuntu!

– Хахахаха, на това колко се смях онзи ден. Първо как е написан facebook и после Брестовене. Те там май и интернет нямаха (поне до колкото си спомням когато ходих там).

Хора, пишете глупости (so dо I), но и търсите глупости 🙂 :).

Advertisements

3 Comments

 1. Albizia said,

  Нищо против няма Albiziа 🙂 . Чичко Гугъл търси не само в постовете, но и в коментарите, от което мазалото става още по-голямо. Изводът е, че колкото повече мрънкаш за търсенията на зодиакални глупости, толкова повече ще стават 😀 .

 2. GattaNegra said,

  Мухах.
  Аз съм забранила търсачките за моя блог. Дали да не ги пусна, само за майтапа?
  ДОста весели рабои търсят хората наистина 😀

  • Steff said,

   Знам 🙂 🙂 Има добри попадения 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s