“За подаръците…”

June 18, 2010 at 20:21 (желание, принципи, love, разни)

Нека да кажа няколко думи на скъпите ни дами. Думи отностно това защо ние (т.е. аз) правим подаръци.
Първо аз много обичам да подарявам разни неща – например когато ходя някъде и после се завръщам там от където съм тръгнал. Мястото на което съм бил един вид го увековечавам с подарък към нея. Егоистичното от моя страна е че правя подаръци на хора, които харесвам – т.е. не правя на всеки приятел/”приятелка” подарък. Но като цяло самото усещане, че я харесваш и я изненадваш с нещо дребно или нещо, което тя е искала, но не е могла да си намери е много приятно. Виждаш как очите й започват да светят и знаеш, че причината си ти. Как да се изразя с други думи – все едно получаваш духовен оргазъм.
После обаче разбирам, че трябвало да правя подаръци само когато вече с девойката сме заедно :(… Много тъпо, но аз съм си инат и ще продължавам както си знам. Сърдете се, мислете ме за приятел, приемайте ме за каквото си искате – лош съм бил -> Ми ОК!, дъжал съм се лошо -> Ми пак ОК!, но съм си аз и ще се държа с девойките както са ме възпитали майка и татко.

Advertisements

2 Comments

  1. Bain said,

    Да видим дали съм разбрал. Не искат да даваш подаръци на разни девойки, защото влагат различен подтекст от твоя в тези подаръци? Смятат, че ти влагаш нещо друго в тези подаръци, и затова не трябвало да ги подаряваш, така ли?

  2. Steff said,

    Човек, не знам какво си мислят, просто знам аз какво си мисли. И да, повечето подаръци, са за хора, които харесвам и искам да са щастливи с или без мен.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s