Тема за размисъл…

June 16, 2010 at 10:32 (разни)

Защо жените се занимават с мъже, които не харесват?

Advertisements

19 Comments

 1. GattaNegra said,

  Така ли правят!?

  • Steff said,

   Да бе, и не мога да разбера защо???

 2. frog said,

  Не съм убедена. Това обобщаващо множествено число нещо е претенциозно. :Р

  • Steff said,

   Добре, аре да видим сега: Всички жени казват – “Аз не съм като другите, стига сте ни слагали под общ знаменател.”. Това изречение само по себе си ви обединява в едно общо множество. Не може всички да го твърдите и да не сте еднакви. Капиш?!

 3. dareto``` said,

  щото пък мъжете не казвате така

 4. Bia said,

  какво трябва да се разбира под “занимават”?

  • Steff said,

   Обаждат, търсят, пишат, карат ги да ги видят на-ляво-на-дясно… Ето така.

 5. crio said,

  Ако са приятели, защо да не се търсят, обаждат, пишат и така… В какъв смисъл “не харесват” – като хора или като за партньори?

  • Steff said,

   Мани тая работа с приятелите – те нямат приятели момчета и много добре го осъзнават.

 6. justawoman said,

  За да не четат 500 страници за два дена 😀 И да не ги боли после X:

  • Steff said,

   Че то от четенето има полза, болката сами си я правите. Ние нямаме нищо общо с това – само ни използвате, но защо?!

 7. crio said,

  От любов към спорта… 🙂 Не задълбавай много, че де ще му излезе края… Те първо не знаят за какво говориш, защото за тях нещата изобщо не стоят така и не могат да разберат как се чувстваш ти/ или друг мъж… Освен това често и те не знаят кое как и защо правят… Така го чувстват… интуитивно… Дали е правилно е друг въпрос 🙂

  • Steff said,

   “От любов към спорта…” – базикаш ли се с мен?! Като им се спортува да играят шах.

 8. crio said,

  С тях се шегувам, не с теб… Забавно е като ти се нахвърлят рояк феминистично-настроени девойки и се опитват да те обърнат към “правата вяра” (разбирай, да те накарат да се съгласиш с тяхната гледна точка) 🙂

  • Steff said,

   Дабе ама нещата са толкова прости – харесваш го, обръщаш му внимание. От тука има два варианта, само два: или се събират или той не я харесва и тя продължава на татъка, а така също и той. Това е!

   • justawoman said,

    И баааааааааааси колко еее леснооооооо . Не ме харесва и толкова . То много просто било бе . Значи един мъж като не ме харесва и след 5 мин трябва да го изключа от съзнанието си ли ? Еми сории аз така не мога да направя, трябва ми известно време да го забравя. А на вас като вие толкова лесно … защо виете като ранено животно , някоя като ви каже , че не ви харесва … защо не я забравяте след 5 мин …???

 9. justawoman said,

  И crio … горките вие … ама как няма да ви съжали човек … миличките … някоя жена не ви харесва …. мале горките вие … толкова сте зле мале миличките какво ще правите сега … въййй .. ние изобщо не разбираме вашата болка .. ох ама как ще живеете сега … само не знам защо точно след 3 месеца вече има друга за която ревете по същият начин ?! ?!?!

 10. Albizia said,

  Мъже…

 11. justawoman said,

  Готини хора са по принцип и става супер забавно с тях и можеш да разчиташ на тях … ама като стане дума за жена и за мъжко достойнство все едно им вадя червата …

Comments are closed.