Все още съм жив…хаха

June 9, 2010 at 00:13 (NightTime, разни)

Нощем в морстака си е истинско изпитание. И все пак не ме пребиха, изнасилиха, убиха или заклаха, въпреки, че минах по алеята където били заклали някакъв. Абе луда работа. Към 23.00 реших, че след тренировка трябва да отида да се къпя – сам. Защо сам, защото мога пък и защото нямам нужда от никой. Забелязах, че само аз се разхождах сам в морската, всички останали бяха или компания или по двойки (момчета, момичета, момче и момиче). Интересно беше, че момичетата държаха момчета които си бяха доста солидно здрави. А тези момичета които се разхождаха с момченца като мен не ги държаха за ръчичка.
Водара беше страхотна. Беше по-топла от джулая миналата година. Е, не мога да кажа, че се киснах с часове де защото трябваше да мисля и кога ще се прибирам и всички “хубави” неща които могат да ми се случат по пътя.
Морето беше черно, водата беше мътна и спокойна. Като влезеш на вътре в морето изобщо забравяш кой си. Явно е имало някакво вътрешно течение, защото по едно време като стъпих на пясъка (а водата ми беше малко над гърдите) усетих как морето започва да те дърпа на вътре. Виждаш брега на около 20-30 метра от себе си и през ума ти минава, че ако се случи нещо няма кой да ти помогне. Единствения начин е да започнеш да плуваш. Плувайки си припомних соления вкус, който има морската вода. Преди 3 години не ми харесваше, но май вече съм свикнал.
Излязох и се увих в хавлията. Постоях така сигурно 10 минути преди да се облека и да си тръгна. На вътре се виждаше една лодка, а от буната се чуваше една компания, която също като мен беше излязла за да усети морските вълни посред нощ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s