“Инстинският мъж” – II част

June 6, 2010 at 14:32 (Me)

По повод на публикацията която пуснах преди няколко дена реших да допълня темата с това какво се иска от един мъж. В предния пост видяхме какво иска от един мъж една жена. Предполагам няма жени, които да оспорят някоя от чертите които Котката беше написала, че трябва да притежава един мъж. Сега ще направя още една съпоставка, този път с мен.
И така, Истинският мъж това съм:
Аз + 10 см. отгоре – говоря за височина (не си мислете глупости). Още 10 см. и нямаше да съм нито толкова снисък нито пък щях да стърча над другите. Никоя жена не харесва ниски мъже.
Аз + 30 кг. отгоре – предполага се че с височината идват и килограмите. Разбира се истинският мъж трябва да е поне 100 кг.
Аз коса. Да точно така. Вярно, че в момента и моята е доста къса, но не си мислете, че жените обичат дългокосковци.
Аз + кола. Разбира се няма да я караш да ходите пеш. За предпочитане да е немска марка.
Аз + месечен бюджет от поне 1000 лв. Ресторанти, кафета, хотели, бензин, подаръци и т.н. Бахти, сега като се замисля, май трябва да са повече от 1000.
Аз + 20-30 момичета, които да са минали през леглото ти. Срамота е да я оставиш незадоволена. Нали веднага ще си намери любовник, който да я оправя.
Аз + костюм на Армани. Облечените добре мъже имат по-голям успех с жените отколкото изтърсаците.
Аз + <= 3 татуировки. Всички харесват татуировките.

На печелившите, Честито!

Е к’во? Само толкова ли? Абе ако се сетя още нещо ще дописвам, но като цяло това описание не е като да не е достижимо, стига да искаш да получиш тази, която си харесал. Друг е въпроса дали тя го заслужава. Което е интересна тема – Какво заслужават жените. Ще помисля и ще пиша.

ПС: Поста се посвещава на Albizia за да види, че никой не е толкова съвършен, колкото му се иска да бъде.

Advertisements

37 Comments

 1. Albizia said,

  Ако това, което си описал, е съвършеният според теб мъж, това не говори никак добре за мъжете като цяло. Може би жените искат нещо различно от външен вид и банкова сметка. Но дори и да пренебрегнем това, съм склонна да се съглася само с първата точка и то по съвсем различни причини. Не знам дали жените не харесват ниски мъже, но мъжете не харесват себе си до високи жени.

 2. crio said,

  Ще вземеш накрая да ме намразиш, ама какво да правя като от време на време ме предизвикваш да ти опонирам….

  Това, че не си прав в горенаписаното го оставям за потвърждение от жените. Аз ако бях жена даже щеше да ми е обидно на ме смятат за толкова принизено същество… Но за друго щях да пиша…

  Първо – трябва ти да харесваш самия себе си, за да те харесат и другите (разбирай жените). Ако ти сам се подценяваш и сам не се харесваш (или си намираш някакви депресарски доводи) как искаш да накараш някой друг да те харесва? За разлика от нещата, който си написал, едно от истински важните (поне от моя скромен опит) е, че жените търсят сигурност. Ако си несигурен в качествата си излъчваш несигурност. Жените не искат лабилни същества до себе си. Противно на феминистките и еманципирани лозунги, съм убеден, че жените все още търсят стабилност, сигурност, увереност в мъжете. Ако искаш успешна връзка – трябва да им я дадеш. Може и да нямаш кола, може и да не получаваш над 1000 лв., може и да не си полов атлет с 1320 кг. опит зад гърба си (30 бр. х 44кг.) Ако обаче имаш смислени цели в живота си, които преследваш; ако си полагаш усилия да вървиш напред; ако съумееш да покажеш на жената до теб, че Тя е единствена, неповторима и обичана – това се оценява. В края на краищата никой не очаква от един студент да е натрупал базов капитал от 1 000 000 лв. А и да я изпратиш пеш до дома може да е романтично….

  Второ, вместо да се сравняваш косата, колата (или липсата на такава), дохода, облеклото и т.н. се опитай на намериш онези положителни качества е теб, които те правят уникален и достоен да бъдеш обичан. Намери онова, заради което ти самия харесваш себе си. Не играй със седмиците, търси козовете… Аз поне мисля, че не бих могъл да бъда щастлив с жена, която ме оценява само по описаните в поста ти белези…

  • Steff said,

   Хахахах – чакай, че се чудя от къде да те почна само.

   “Сигурност” – ами ако си 110 кг и 2 метра ще вдъхваш сигурност, да даже на 100%.

   “Трябва да се харесваш” – че аз се харесвам, но е малко трудно ако ти повтарят че си домат накрая да не почнеш да мислиш като такъв.

   “Ако искаш успешна връзка – трябва да им я дадеш. Може и да нямаш кола, може и да не получаваш над 1000 лв., може и да не си полов атлет…” – не може!

   “А и да я изпратиш пеш до дома може да е романтично….” – един път може би, всеки път вече не. Почваш да се чудиш защп тя си намира приятели с коли. Ми много просто – защото си смотан и ходиш пеш. Не мога да ти опиша на какво бях свидетел в София. Че и после на един коментар отностно колите и бързите скорости. Чак като се сетя ми се доповръща.

   “Не играй със седмиците, търси козовете… ” – дам хайде обърнахме го на след 5-тото кафе ако не си легнал с нея нищо няма да стане. Пффф – търси козовете, аре да не ти отговарям както искам, че все още се старя да не псувам в собствения си блог.

   crio нищо лично.

   • crio said,

    Аз за друг вид сигурност говоря, но това жените могат да ти го обяснят по-добре… А 110 кг. и 2 м. височина може и да не са добра комбинация, ако проявява агресивност спрямо нея… Или звънне по телефона с думите: “Ко прайш, мъ? Ай тъ нося на Варна у Молъ дъ ти купим нещу, щот виш съ на ко си замязалъ…”

    Може и да си домат, но еко. С моцарела става добра комбинация. По-добре от изкуфяла краставица 🙂

    Да, добре е да имаш кола, но понякога се изисква инвестиране в развитие на личността (примерно следване), които по-късно ще ти позволят да имаш различна от Фиеста 92 г.

    За кафета “с райбер” и без не съм споменавал… Козовете са качествата, които притежаваш, а не онова, което ти липсва…

    А пък ако от това ще ти олекне – псувай си… по лична преценка 🙂

    • Steff said,

     Еко, ама друг път. 87 набор всички сме ГМО – то тоя чернобил…
     И как всички стигате до извода, че не се харесва – аз си се харесвам. Не харесвам нещата които нямам. И докато пари, кола, телосложение се постига, някой други неща не. Това е!

 3. GattaNegra said,

  Всъщност с всички точки мога да споря.
  Само не си пускай шкембе, моля те.

  • Steff said,

   Шкембето е важно, жените харесват мъжете да имат малко шкембе, наблягам на думата МАЛКО. Плюс това всички метъли имат шкембе 😀

   • Bia said,

    E, как без шкембе? Всеки истински мъж трябва да го има 😉

 4. Albizia said,

  Стеф, оставам с впечатление, че имаш много грешна представа за желанията на жените. К’ви са тия шкембета, к’ви са тия глупости? Пък познавам и метъли, които не смятат тялото си за буре, което да наливат с бира. Аз специално в това отношение мога да стана нагла и да искам мъжът ми да има плочки поне колкото моите. Така ще си тренираме заедно 😀 .

  За набори да не си говорим, че ’86 са най-облъчени 🙂 .

  Но да не се отклонявам от темата. Тук всички явно се опитваме да ти кажем, че има много по-важни неща от материалното. Правилната жена ще оцени това, което имаш и няма да търси компенсации в съдържанието на портфейла ти.

  • Steff said,

   Ох-х-х как ми се иска… М-м-м-м ще измисля нещо аз, дали ще е скрита камера или запис с GSM да видите тогава как ще ви натрия носовете и на тримата. Това отностно жените и техните желания.
   За плочките – искрено се надявам да намериш някой който да има поне малко от твоя корем. Всъщност има такива, но те са фитнес маниаци може би атъпкани с бианаболи или най-малкото протеини.
   Амм пак за желанията на жените – аз ги написах в част номер едно, въпреки че цитирах само желанията на Котката, като приказки почти на 100% съм ги чувал или ще ги чуя от всяка една. Работата е каква е истината. До сега не съм срещал жена която да каже – аз си падам по дърти чичковци с големи вили и скъпи коли, а хич да не е май познавам такива.

   Не, не определено трябва да измисля нещо при следващия ми разговор с някоя, ама трябва да се чува добре какво казва…

   • Albizia said,

    Жените рядко си признават някои желания. А понякога не ги и осъзнават, преди да усетят, че им липсва нещо важно. Типична женска черта, какво да се прави. Но слагането на всички под общ знаменател е тъпо. Затова отново повтарям една дума: правилната.

    В твоя ред на мисли и аз нямам нищо против да съм съпруга на богат чичко с голяма къща, по възможност с любовница, за да не ме занимава с глупости. В известен смисъл това ще е идеалният за мен мъж, защото ще съм точно толкова независима, колкото сега, но материално осигурена. По отношение на любовта обаче подобни сделки не вървят. Ако искаш любов, важните неща са от съвсем друго естество.

    P.S. Сещам се за поне няколко крехки вегетарианки, които нагъват същите протеини като фитнесарите. В това няма нищо лошо. Само хормоните са проблем, но като върл противник на генерализациите смея да твърдя, че достатъчно голяма част от спортистите не ги употребяват.

    • Steff said,

     Честно казано ме обърка: “типична женкса черта” – само това изречение ви поставя под общ знаменател. После си написала: “слагането на всички под общ знаменател е тъпо”, т.е. всички имате нещо общо (някаква черта) която ви обединява (и то каква черта липсата на облаги), но пък не е редно да се прави такова обединение??? А сега де????

     “Любов” – няма такова животно! Както няма принцове и принцеси. Истината е че ако някой от двамата има чуства то другия няма или може и да има но после: “ама виж всичко свърши” (ако изобщо е имало нещо и т.н.

     ПС: Тука във Варна ги употребяват в промишлени количестав.

     • Albizia said,

      Споко, не си противореча. Типичната женска черта е непредвидимостта. Затова е почти невъзможно да обединиш жените по друг признак. Просто никога не знаеш какво да очакваш.

      Обаче постът май беше за мъжете 🙂

      • Steff said,

       Да, беше, но и тука както във Троянската война зад цялата работа стои една жена или може и да не е една.

       Абе аз мога много добре да Ви убедия аз, ама аре спирам защото…така.

       Гррр…чак ме хваща яд…

       • Steff said,

        1х5 и още 1х20 и после 2х10 + 2х10М и 2х10 + 3х10…

 5. keklanka said,

  Ако щете да си скъсате дупето, няма и да узнаете какво искала жената.. или даже какво искал мъжа 🙂 Мъжете се оплакват от жените, че не знаели какво искат, но в същото време, ако една жена знае какво иска, това ги кара да са недоволни още повече. Всеки може да говори за масата и болшинството от хората, но в истинската връзка нещата стоят частно. Тоест всеки случай е различен. Това, че онзи има всички онези неща, които Стеф е изброил, може да бъде само в негов плюс.. но рядко красивите хора успяват да запазят човешкото и светлината в себе си. Имам мнение, че тези, на които постоянно някой им прави евалата започват да използват само външността си, за да пробият в живота.. а и перфектно им се нареждат нещата, за всеки влак си има пътници, нали. Включително и за тези с шкембета 🙂 Освен това аз харесвам мъже с малко шкембе, стига и да не са малко тлъсти. Сестра ми харесва по-яките, а аз май клоня към кльощавите мъжки 🙂 Какво да се прави, явно съм повече мъжко и не обичам някоя маймуна да седи до мен 🙂 Бащата на детето ми е точно такава горила всъщност… май за това все пак не ни провървя 🙂
  А и още нещо. За това какво иска един мъж или една жена, важна роля играе средата, в която се движи, книгите, които чете, музиката която слушша и културата която го заобикаля.. или тази, която е избрал на го заобиколи 🙂

  • Steff said,

   Не може да разберем какво искате понеже вие самите не знаете. Точно за това беше предният пост понеже Котката ясно ми написа какво иска, което ме учуди.
   Мъжете били недоволни когато една жена знаела какво иска – това не е вярно! Ако знаехте какво искате нямаше да се държите така както сега. Пък и е малко нормално, ако примерно аз попадна на жена която знае знае какво иска и аз не мога да й дам това.

 6. keklanka said,

  Имам девиз – Не знам какво иска, но го нямам. Честно казано не си падам по дискусии от типа: “вие жените” и “вие мъжете”. Всички сме такива, каквито сме, или сме хора, или не сме, или знаем как да си контролираме нагона, или не знаем. Или знаем какво е важно за нас, или не го знаем.
  относно знанието какво иска един човек, грешка жена – да има и такива, които знаят. И за да кажа,че това кара мъжете да се дърпат още повече и да се страхуват, значи съм го изпитала на собствен гръб. И тук нещата отново опират не до това какво имаш между краката, а какво имаш на горния етаж. Всъщност всеки си изБира от какво да се ръководи, хубавото е, когато срещне правилната си половинка. Докто е нетърпелив може да изпише хиляди постове и да умува как да стигне до нея, но според мен истината е, че когато се случи, ще разбере. Голям проблем е, че непрекъснато всички искат да дефинират и етикират всичко, така е по-малко страшно. Но някои неща не се нуждаят от това, те просто се усещат, те просто се случват. И това го казвам аз, която именно защото не вярва в любовта роди дете от човек, който не обича. При това си беше мой избор, напълно съзнателен. Защото това примерно знаех със сигурност, че го искам 🙂

  • Steff said,

   Твоя избор не искам да го коментирам, защото едно дете да разсте без баща…ц ц ц ц…
   Добре – “какво имаш на горния етаж” – мога да кажа, че с изключение на Albizia до сега никой не забелязва някой малки подробности. Давам я нея за пример, защото само тя видя нещо супер малко, но за мен си беше като тест, тест за жените за да разбера коя гледа и коя забелязва детайлите. Този пример май говори сам по себе си. Тука предполагам ти минава през акъла, че казвам че сте глупави (жените) – ама ето избора който си направила (дете от мъж който не обичаш), но ти явно се гордееш с постъпката си. Родила си дете от мъж който си харесвала – и после жените били мислели. За да родиш дете не трябва само да го харесваш. Казваш, че си изпитала на гърба си това да знаеш какво искаш, но той да се страхува от това – ако тука пак говориш за детето напълно подкрепям мъжката част. Дете = отговорности, дете = любов (ти да обичаш и него и детето и той да ви обича и двамата). Даваш ми глупави примери!

 7. Albizia said,

  От много мислене нищо не излиза, така че не му мисли толкова. И да знаеш какво искаш също не помага особено. Аз знам идеално какво точно искам и затова ще си остана стара мома 🙂 . Просто остави нещата да се случват и всичко ще се нареди дори по-добре, отколкото си си представял.

  • Steff said,

   Ха, кой го казва – от много мислене нищо не излизало 🙂 :).. Еми това е положението. Мисля и не мисля да спирам да го правя, мисля за това какво ще направя, “тя” какво ще каже, ако каже това аз какво ще направя, ако каже онова пак какво ще направя, какво ще предложа, къде ще отидем, мисля дори как да угодя на всички около мен. Нещата се случват ако ги караш да се случват – аз вече не искам да карам нищо да се случва.

 8. keklanka said,

  Глупавите примери са именно за хората, които виждат под повърхността.. и всичко, за което говориш е само суха теория, истинският живот стои съвсем различно. Подкрепяй мъжката част щом искаш, изобщо дели нещата на мъжко-женски. и детето ми съществува, защото направих грешката да забременея, несъзнателно. Но при вече случило се нещо съзнателно избрах да родя това дете. И за сведения бащата НИ обича, аз съм тъпата в случая, благодаря

  • Steff said,

   …НИ обича, аз съм тъпата в случая, благодаря… най-накрая проумя това което изтъквам два поста подред.
   “истинският живот стои съвсем различно” – о-о-о така ли?! Не знаех, благодаря, че ми каза!
   “изобщо дели нещата на мъжко-женски” – ще ги деля, да – може би ти не виждаш някой неща, или просто си заслепена от всички останали.
   “благодаря” – не моля никой да ми чете блог-а нито да ми пише коментари. Дори ако ви прече нещо моя блог съм намислил да го преместя, да видя тогава как ще ми благодарите.

 9. keklanka said,

  И когато не искаш да коментираш нещо – не го коментирай.. в случай си го направил два пъти

 10. Steff said,

  Два пъти защото реших да прочета още един път какво си написала, за да съм сигурен, че това което ще ти отговоря ще е точно това което иска да ти кажа. И благодаря за безплатните съвети но не съм ти ги искал!

 11. Steff said,

  ПС: о-о-о-о бясна ли си? – хаха, май те засегнах! Сама се набута между шамарите, не съм те карал. И това, на вас жението, ви е голям недостатък!

 12. keklanka said,

  Нито аз съм искала твоето мнение за ЛИЧНИЯ ми живот! Когато коментирах поста ти мислех, че иде въпрос за спор за нещата изобщо, не лично за теб. и вниманието ми към блога ти не беше насочено лично към теб, а за нещаата, които пишеш.. щом ще го раздаваш на ощипан добре 🙂 Защото аз явно грешно съм разбрала смисъла на темата. Съветите и правораздаването и моралът, който се чете – не го прочетох аз. И да , извинявай,че съм се самопоканила в блога ти и съм коментирала, дано в бъдеще, когато коментирам чужди блогове, някой да напише кой коментари са желани – и кои не, че нали съм жена и не мога да мисля 🙂 Успех с жените.. и не се заяждам, наистина ти го пожелавам, естествено, ако това е желанието ти.

 13. Steff said,

  Като не си ми искала мнението за ЛИЧНИЯ си живот, защо тогава го даде за пример?
  Желаеш ми успех с жените, ама все пак поста ми беше за мъжете…

 14. keklanka said,

  Постът ти беше какъв трябва да е мъжът, за да се хареса на една жена.. все тая 🙂 Темата се измести, или не се е. Имам си едно правило, което мисля да следвам и в настоящия случай – а именно, когато едната страна, или и двете навярно , не се опитват да погледнат през очите на другия, просто да напусна сцената. За да има диалог, двете страни трябва да се изслушват, не визирам само теб, или само себе си. аз също явно не съм достатъчно толерантна, или ти смяташ, че не зачитам твоето мнение като зае нападателна позиция.. или такова чувство имам, тъй като по-горе спомена,че съм ти се набутала между шамарите. Нормално беше мисля в първия момент да не ми стане приятно, когато някой ми каже,че това,че не абортирах дъщеря си ме прави типичен пример за тъпа жена 🙂 Всеки си има мнение. Аз зачитам твоето наистина. и го уважавам.

  • Steff said,

   Така…ако беше направила аборт тогава щях да ти изтрия коментарите и повече да не те допусна до блог-а. “Аборт” – лесно решени за грешките на младите. Ама чакай малко, ти даде пример с това за детето за мъжа ти, за това кого обичаш и той кого обича и т.н. Тука ли е момента да кажа, че ако се дават примери преди това трябва да се помисли. Даваш пример, аз не го харесва – очаква се да си мълча ли? Ами не, не се очаква, не и в собствения ми блог. Ако има място където искам да си кажа всичко това е тука, ако искам да напсувам някого ще го направя тука. Реагирам как бих реагирал и на живо – ела ми застани в очите и ми повтори думите, който ми написа – ами набързо ще ти кажа, какво мисля.
   Ти защитаваш жените, ОК – днеска една колежка също се нацупи защото изтъкнах понякога колко наивни и глупави са жените и тя горкичката не можа нищо да ми каже. Сигурно устата ми е прекалено голяма или просто казва неща, които са безпрецедентни истини.

 15. Albizia said,

  Стеф, това е твоят блог, но направи си (да, на себе си – това не е печатна грешка) една услуга – млъкни.

  • Steff said,

   Ти нали ми затвори телефона преди два дена. Тогава млъкнах – тука няма да мълча, ако искам мога дори да си пиша сам коментари и да си отговарям и да се нареждам сам себе си!

 16. Sunbaby said,

  С първият пост на crio съм много съгласна!

 17. Sylver said,

  Толкова много казахте, че ще ми е трудно да кажа нещо и това да не мине за “съгласен съм с…” 🙂
  Определено не се чувствам компетентен да кажа какъв трябва да бъде един мъж, но замислете се… ако знаехме какви трябва да бъдем, нямаше ли да правим нещо по въпроса да се променим? Е, разбира се можем да се самозаблуждаваме, че се променяме, но до каква степен наистина това е възможно… Как по дяволите се става “по-стабилен”, как се закалява нечия психика за да не бъде тя лабилна?
  Пък и май каквото и да правим не сме ние, които решаваме в какво сме се превърнали, а другите. Не знам… аз лично предпочитам другите да ми казват какъв съм и какъв не съм. Вярно, понякога това, което чувам не ми харесва ама какво да се прави – всеки си има седмици 😉

  • Steff said,

   “ако знаехме какви трябва да бъдем, нямаше ли да правим нещо по въпроса да се променим” – ами да бе, аз вече взех мерки – ходя да ме дърпът за врата за да стана по-висок, пия олио и ям мас за да дигна килограмите, за косата обаче правя точно обратното – пускам я вместо да ме бъкнат 0-ла номер, а за останалите неща решавам кръстословици :D.

 18. Bain said,

  Всъщност, на жените не им харесва мъжете над 100 килограма. Мисля, че 80-90 килограма е в нормата, иначе повечето се притесняват дали ще оцелеят, ако получи инфаркт или вземе да припадне върху тях. И е повече от ясно, че като ги пишете тези публикации, не си помисляте за женската гледна точка.

  Също така, малко логика – ако ти си с доста ръбат череп и приличаш на извънземно, когато си с гола глава, тя ЩЕ ТЕ Хареса повече с дълга коса, няма нищо общо с предрасъдаци относно дължината на косата. Носи си я така, че да ти стои добре. То си е очевидно.

  Това за татуировките – имам три. Да ти кажа, не помагат особено. Помагат, ако си гол, защото ако си достатъчно умен, ще знаеш, че татуировките не се правят на места, които се виждат по къс ръкав – жените идват и си отиват, но когато идат и си отидат работните места заради неподходящ външен вид, е по-неприятно. Ако си направиш татуировки по ръцете под лактите, очаквай да ти откажат работа на минимум десет места. Приеми го от личен опит, никоя жена не си заслужава това. Ако пък решиш, че имаш достатъчно добра работа и по време на нея ще си само по дълъг ръкав, изрисувай си ръцете.

  Но пък три на всеки десет мацки, минимум, няма да харесват татуировките изобщо. Други четири ще намират стила /трибален, примерно/ за прекалено умрял, или пък цветните татуировки за прекалено цветни, и така нататък. Остават около три, които ще ти харесат татуировките. Две от тях ще те отрежат, защото самият факт, че имаш татуировки, не е достатъчен да покрие факта, че прическата изобщо не ти отива и тежиш доста над нормата.

  Остава една.

  Тъй като е ясно, че има някои доста… ограничени откъм въображение индивиди тук, ще поясня, че по-горното е ирония, с отенъци на истина, на която е препоръчително да се обърне внимание. Самата статия също е базирана на ирония. Надявам се.

  Стеф, приятелю, имейлът ми може да го провериш в административния панел. Пиши ми, защото определено трябва малко да ти се помогне. Изглежда, си романтик, без много опит, сякаш без отенъци на самочувствие, който базира знанията си на това, което вижда другите да имат, вместо на това, което той е имал. Предполагам, че се проваляш да си намериш свястна връзка, защото се опитваш да оправдаеш очаквания, които сам си поставяш и които ти е невъзможно да изпълниш, и на които виниш неуспеха си. Е, повярвай ми, ако ти куцат връзките, не е защото си под 100 кила, без много пари и с дълга коса.

  Ако имаш достатъчно самочувствие и не си прекалено самовглъбен, не може да се вгледаш в собственото си мнение и да кажеш, че е напълно вярно. А ако едно нещо не е вярно в него, вероятно всичките не са. Замисли се, и ми пиши. Винаги съм готов да помогна.

  Б.

  П.П. Това, което жените всъщност харесват у мъжете, е силната психика. Не физика, психика. Излъчването на сила. И известно количество адекватност. Мисля, че по твоята психика трябва да се поработи – ако имаш нужда от това, пиши на Кеклата. Тя има опит в това отношение, и е достатъчно мила, за да ти прости грубото отношение и да ти помогне. С нея имаме няколко сходни качества – помагаме на тези, които имат нужда от това.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s